PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

lunes, 7 de noviembre de 2011

PARABOLTHEWORLD a le revista "Escalar" de novembre


PARABOLTHEWORLD a la revista Escalar d'aquest mes!! Al darrer número trobareu un ample reportatge de l`àrea de bloc de Savassona a càrrec de XeviSava ( escalador del nostre equip ), amb fotos de Pol Aceña i amb les nostres samarretes. Feu una ullada!!

PARABOLTHEWORLD en la revista Escalar de este mes!! En el último número encontraréis un amplio reportaje del área de bloque de Savassona a cargo de XeviSava ( escalador de nuestro equipo), con fotos de Pol Aceña y con nuestras camisetas. Echad un vistazo!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario