PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

sábado, 19 de noviembre de 2011

MIGUEL NAVARRO PARABOLTHEWOLITZAT!!!


Miguel Navarro...Parabolthewolitzat!!! L'escalador de Nules ( Castelló ), vuitègradista de bloc, viatger i fanàtic com pocs, passa a formar part de l'equip PARABOLTHEWORLD. Perquè representa perfectament el que volem transmetre!! frikisme escalador màxim, rises i diversió fent allò que ens encanta. Benvingut Miguel ; ) !!

Miguel Navarro...Parabolthewolizado!! El escalador de Nules ( Castellón ), octavogradista de bloque, viajero y fanàtico como pocos, pasa a formar parte del equipo PARABOLTHEWORLD. Porque representa perfectamente lo que queremos transmitir!! Frikismo escalador al màximo, risas y diversión haciendo lo que nos encanta. Bienvenido Miguel ; ) !!


2 comentarios: