PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

sábado, 19 de noviembre de 2011

CRÒNICA ALBARRACÍN BY XEVISAVA -PARABOLTHEWORLD TEAM-Crònica Albarra

XeviSava visita una altre vegada el que sembla la seva segona redidència, Albarracín. Durant els 10 dies en aquestes contrades ha pogut encadenar diferents blocs de 7b,7b+,7c y 7c+, i provar alguns projectes de 8a y 8a+/b, com la segona part del seu proyecta Zarzaparrilla 8 a+/8b, la primera part del bloc, Zaramora 8a, ja la va encadenar l’any passat. Destecar l’encadenment d’un parell de blogs mítics i poc repetits com el Boulder R y K 7c+, llençament obert per el mític Oscar Martínez de Madrid i amb tant sols 3 o 4 repeticions.

1 comentario: