PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

jueves, 13 de octubre de 2011

Edu Marín encadena 8b a vista a Rodellar, Edu Marín onsights Tomb Raider 8b at Rifle, Colorado

Edu Marín encadena a vista Tomb Raider 8b a Rifle, Colorado!! Aprofitant la seva estada als EUA per a participar en la Copa del món de dificultad. L'escalador de l'equip Paraboltheworld encadena el seu segon 8b a vista aquest any ( també va encadenar un 8b i un 8b+ a Rodellar ) i demostra que està tornant al seu millor nivell en roca.

Edu Marín onsights his second 8b of the season completing Tomb raider at Rifle, Colorado. He also completed a 8b+ route in Rodellar this year and it shows that Edu is reaching his best shape.

No hay comentarios:

Publicar un comentario