PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

domingo, 27 de junio de 2010

III Open escalada en bloc a Terrassa!!


El proper dissabte 3 de juliol el Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa organitzarà el III Open d’Escalada de Bloc, integrat dins el calendari d’Opens d’Escalada Esportiva de la FEEC.

Aquesta festa de l’escalada, oberta a tothom, es farà al rocòdrom del Centre Muntanyenc Sant Llorenç (C/Camí de la Font de les Canyes, 15 de Terrassa).

Per a les condicions d’inscripció, així com els horaris i la resta de característiques de la prova, podeu consultar el blog del Centre Muntanyenc Sant Llorenç.

Al igual que en les darreres competicions Paraboltheworld i serà present. La Feec es va mostrar interessada en que ens fèssim càrrec del disseny de les samarretes de cara a les competicions de la propera temporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario