PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

martes, 6 de julio de 2010

Open Escalada en Bloc a TerrassaAquest cap de setmana es va celebrar a Terrassa el 3r Open d'Escalada en Bloc. Molta gent i també molta calor. A diferència d'altres competicions d'aquesta especialitat en aquesta la gent té tot el matí i part del migdia per provar al seu aire els blocs proposats ( 40!! ) , de dificultat progressiva i repartits per diferents àrees del recinte. Els jutges s'encarregaven d'anotar els blocs escalats. la gent amb més blocs encadenats passava a la final de la tarda. Beguda, entrepans, fruita, música, una tirolina pels nens... molt bona competició, especialment recomanable per aquells que us agradaria provar però us tira una mica enrera el fet de tenir a tothom mirant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario