PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

miércoles, 16 de junio de 2010

Parabolth-people
Tots els que teniu samarretes Paraboltheworld esteu convidats a enviar-me alguna foto a on aparegueu escalant ( amb la samarreta posada clar ), la penjaré al blog! I si no esteu escalant, no passa res, també la posaré.

Todos los que tenéis camisetas Parabolthewolrd estáis invitados a enviarme alguna foto en la cual aparezcáis escalando ( con la camiseta puesta ), la colgaré en el blog! Y si no estáis escalando, no pasa nada, la pondré igual.

If you have a Paraboltheworld tee shirt, are invited to send me a pick where you appear climbing with it on. I'll put it in my blog! And if you're not climbing never mind, I'll upload it anyway

No hay comentarios:

Publicar un comentario