PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

lunes, 14 de junio de 2010

II prova copa catalana escalada de dificultat a Manresa


El Centre Excursionista Comarca de Bages organitzarà a Manresa, aquest dissabte 19 de juny, la segona prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat de la FEEC d’enguany.

La prova es desenvoluparà al rocòdrom Paul Harris, situat al complex esportiu “Congost” de la capital del Bages. A partir de les 9 h començarà l'obertura de les inscripcions; posteriorment, a les 10 h, es donarà el tret de sortida per les classificatòries.
El preu inclou la participació en la prova, esmorzar, beguda, magnesi. Per la seva banda, també es muntarà un rocòdrom inflable per als més petits.

La botiga de Paraboltheworld hi serà present!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario