PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

lunes, 18 de julio de 2011

working on the website/ treballant en la web


Finalment sembla que ara si va en sèrio. Estem treballant en la web i esperem que arrenqui en poquets dies. Amb sistema de pagament Pay Pal que facilitarà moltíssim les coses. Ara mateix estem afegint les fotos que confeccionaran el catàleg, per a que les samarretes es vegin ben guapes!!

Eventually looks like the web site is getting some shape. We are working on it, fixing up some pictures to make the t-shirts look gorgeous, besides we've got already ready the pay pal payment!! We're planning to run it in less than couple of weeks!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario