PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

lunes, 4 de julio de 2011

PARABOLTHEWORLD at the Boulder World Championship ( 25/26-6-2011) !! BarcelonaFa una setmana PARABOLTHEWORLD va estar present a la Copa del món d'escalada en bloc celebrada a Barcelona. Gràcies a totes les persones que es van interessar per les nostres samarretes!!! i també als que vau fer possible la nostra presència!!

Hace una semana PARABOLTHEWORLD estuvo presente en la Copa del mundo de escalada en bloque celebrada en Barcelona. Grácias a todas las personas que se interesaron por nuestras camisetas!! y también a los que hicisteis posible nuestra presencia en el evento!

One week ago PARABOLTHEWORLD took part in the Boulder World Cup last event celebrated in Barcelona. We want to thank all people that was interested in our t-shirts!! And also to all the people that made it happen. Without your help it wouldn't been possible ; ) !!

2 comentarios:

  1. hey soc el victor ens vam coneixer a les piscines picornell. necesitaria el teu mail..... per donarte mes info del DESPLOMAT....

    ResponderEliminar
  2. Què tal Víctor!! el meu mail és el que apareix aquí al blog paraboltheworld@gmail.com ja em diràs el què!!! Salut : ) !!

    ResponderEliminar