PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

miércoles, 26 de mayo de 2010

OMEN, nou disc de Soulfly


Acaba de sortir a la venda Omen el darrer disc de la banda Soulfly, liderada pel que va ser frontmant de Sepultura, Max Cavalera. Tot i ser un gran seguidor de la banda en els seus origens i dels propis Sepultura, el disc no m'ha agradat massa; i és que des de Prophecy la banda està caient en picat. Es repeteixen fins la sacietat, i les cançons ja no són més que la repetició del chorus des del principi fins el final. Al final del disc tocan una versió de Refuse/Resist dels propis Sepultura ( quin sentit té fer versions de les teves pròpies cançons, si a més han de sonar pitjor que l'original? ) Tot i això no deixeu d'escoltar "Rise of the Fallen" i "Kingdom", valen la pena.


No hay comentarios:

Publicar un comentario