PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

lunes, 31 de mayo de 2010

Compes estiu/ verano 2010


Si sabeu competicions d'escalada/bloc que s'hagin de celebrar aquest estiu digueu-me alguna cosa. Jo vaig buscant per internet, però moltes ni les anuncien. Gràcies!

Si sabéis de competiciones de escalada/bloque que se tengan que celebrar este verano decidme algo. Yo las busco por internet, pero algunas ni siquiera las anuncian. Gracias!

If you know about climbing/boulder competitions that are gonna take place this summer let me know. I look for them in the internet, but there are a lot that aren't anounced. Thanx


No hay comentarios:

Publicar un comentario