PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

viernes, 28 de mayo de 2010

Comandes / Pedidos



Si esteu interessats en alguna de les samarretes de PARABOLTHEWORLD em podeu fer la comanda a través del contacte que apareix al Blog ( paraboltheworld@gmail.com ) o també a través dels missatges del Facebook. Totes valen el mateix, 15 euros. Puc enviar a tota la Península. Als d'Olesa i voltants us les porto jo directament!! Les despeses d'enviament són 5 euros i es pot pagar per transferència bancaria o contrareembolsament.

Espero poder tenir algun dia una web com cal i que tot sigui més senzill!!

Si estáis interesados en alguna de las camisetas de PARABOLTHEWORLD me podéis hacer el pedido a través del contacto que aparece en el Blog ( paraboltheworld@gmail.com ) o también a través de los mensajes de Facebook. Todas valen lo mismo, 15 euros. Puedo enviar a toda la Península. Los gastos de envío son 5 euros y se puede pagar por transferencia bancaria o contrareembolso.

Espero algún dia tener una web y poder hacerlo todo más sencillo!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario