PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

domingo, 5 de junio de 2011

no diuen que els gossos s'assemblen als amos?? No dicen que los perros se parecen a los amos?? Don't they say that dogs look like the owners?


La idea no té res a veure amb això, tot i que es podria interpretar així. Simplement em va molar l'absurd del gos caminant pel sostre i l'estètica de la senyal de tràfic.

De hecho no pensaba en eso cuando pensé en el diseño. Simplemente me moló la idea del perro caminando por el techo y la estètica de la señal de tràfico.

In fact it doesn't has anything to do with that. Simply thought that the idea of a dog walking on the ceiling was cool and also the roadsign aesthetic

No hay comentarios:

Publicar un comentario