PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

martes, 4 de enero de 2011

Samarretes/Tees/ Camisetas 2011Com que sembla que la web encara trigarà una mica aquí penjo els models de samarreta que tinc dissenyats. Alguns encara s'han de serigrafiar, però de totes maneres els podeu encarregar. Els models són tal com apareixen, amb les etiquetes al coll i mànigues.

Como parece que la web aún tardarà algo aquí cuelgo los modelos de camiseta que ya tengo diseñados. Algunos todavía se tienen que llevar a serigrafiar, pero ya los podéis pedir. Los modelos son tal y como aparecen, con las etiquetas en manga y cuello.

No hay comentarios:

Publicar un comentario