PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

lunes, 18 de octubre de 2010

Nova web!! Nueva web! New web site!


Estem treballant en el disseny d'una nova web, des de la qual podreu veure els dissenys i comprar d'una forma molt més fàcil i funcional. Esperem que tot plegat estigui llest per Nadal, de manera que els nous dissenys surtin directament a la nova web.

Estamos trabajando en una nueva web, mucho más sencilla y funcional. Esperamos que para Navidad todo este listo y la podamos lanzar junto con los nuevos modelos!

We're working on a new web site, more functional and easier to use. we'd like to have it done for Christmas so we could launch it together with the new designs

No hay comentarios:

Publicar un comentario