PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

jueves, 5 de agosto de 2010

Fotos dels dissenys disponibles
Avui m'he adonat que tenia per l'ordinador fotos de les samarretes i que al blog no n'havia penjat cap. Suposo que per qui les vol comprar no és el mateix veure un dibuix que una foto, així que aquí les teniu.

Hoy me he dado cuenta de que en el blog no habia colgado ninguna foto de las camisetas y que para los que las compraís no es lo mismo ver un dibujo que una imagen real, aí que aquí las tenéis.

Here you have the pictures of my first three designs. I hadn't upload any so I think is much better if you can see them as they are instead of a drawing.

No hay comentarios:

Publicar un comentario