PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

viernes, 13 de agosto de 2010

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitzarà el proper dissabte 4 de setembre el Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat de la FEEC. La competició també serà puntuable per la Copa Catalana (3a i última prova) i per tant decidirà també els guanyadors absoluts.

L'esdeveniment, que se celebrarà al magnífic rocòdrom Josep Barberà de la ciutat vallesana, comptarà amb la presència dels millors escaladors de casa nostra.

La data escollida, el 4 de setembre, coincideix amb una pausa al calendari d’escalada internacional, la qual cosa permetrà que els grans escaladors a nivell nacional puguin apropar-se a competir a Sant Cugat.

Escaladors de la talla de Ramonet, Edua Marín, Marco Jubes o Víctor Esteller i seran presents. A més de l'actual campiona d'Espanya, Helena Aleman en la categoria femenina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario