PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

jueves, 28 de julio de 2011

EDU MARIN T-SHIRT SIGNATURE

EDU MARIN T-SHIRT SIGNATURE. THE DRAGON IS BACK!


EDU MARIN T-SHIRT SIGNATURE. THE DRAGON IS BACK! After two years away from competition the spanish climber Edu Marín is back. His last performance at the Arco World Championship showed that he is on his way to his best shape.
La rambla 9a+, La novena enmienda 9a+/9a, Fuck the system 9a, Humildes pa casa 8c, aitzol 8c ( onsight )... are just some the lines Edu has completed along his career.
PARABOLTHEWORLD wants to pay tribute to the beast with this design!!

EDU MARÍN, EL REGRESO DEL DRAGÓN! Después de dos años apartado de la competición, el escalador español Edu Marín ha vuelto. Su última participación en el Campeonato del mundo de Arco demostró que esta en el camino de alcanzar su mejor nivel ( 8o en la prueba combinada. La rambla 9a+, La novena enmienda 9a+/9a, Fuck the system 9a, Humildes pa casa 8c, aitzol 8c ( a vista)... son solo algunos de los encadenamientos consguidos por Edu a lo largo de su carrera.
PARABOLTHEWORLD quiere rendir homenaje a la bestia con este diseño!!

martes, 26 de julio de 2011

XEVI "SAVA" PARABOLTHEWOLITZAT!!!!




Xevi "Sava"...Parabolthewolitzat!! L'escalador del bloc Xevi Hernàndez més conegut com a Xevi Sava passa a formar part de l'equip PARABOLTHEWORLD, al costat d'altres escaladors com Edu Marin i Gerard Rull. Estem súper orgullosos de poder contar amb en Xevi, tot un exemple de l'obsessió i el fanàtisme que simbolitza per nosaltres l'escalada

Xevi "Sava"...Parabolthewolizado! El escalador de bloque conocido com Xevi Sava, por sus años de constante dedicación a la zona de bloque de Savassona pasa a formar parte del equipo PARABOLTHEWORLD al lado de otros escaladores como Edu Marín i Gerard Rull. Estamos súper orgullosos de poder contar con Xevi, todo un ejemplo de la obsesión y el fanatismo que simboliza para nosotros la escalada

lunes, 18 de julio de 2011

working on the website/ treballant en la web


Finalment sembla que ara si va en sèrio. Estem treballant en la web i esperem que arrenqui en poquets dies. Amb sistema de pagament Pay Pal que facilitarà moltíssim les coses. Ara mateix estem afegint les fotos que confeccionaran el catàleg, per a que les samarretes es vegin ben guapes!!

Eventually looks like the web site is getting some shape. We are working on it, fixing up some pictures to make the t-shirts look gorgeous, besides we've got already ready the pay pal payment!! We're planning to run it in less than couple of weeks!!!

lunes, 4 de julio de 2011

PARABOLTHEWORLD at the Boulder World Championship ( 25/26-6-2011) !! Barcelona



Fa una setmana PARABOLTHEWORLD va estar present a la Copa del món d'escalada en bloc celebrada a Barcelona. Gràcies a totes les persones que es van interessar per les nostres samarretes!!! i també als que vau fer possible la nostra presència!!

Hace una semana PARABOLTHEWORLD estuvo presente en la Copa del mundo de escalada en bloque celebrada en Barcelona. Grácias a todas las personas que se interesaron por nuestras camisetas!! y también a los que hicisteis posible nuestra presencia en el evento!

One week ago PARABOLTHEWORLD took part in the Boulder World Cup last event celebrated in Barcelona. We want to thank all people that was interested in our t-shirts!! And also to all the people that made it happen. Without your help it wouldn't been possible ; ) !!

viernes, 1 de julio de 2011

PARABOLT THE WORLD, l'origen/ el origen



cat

Feia temps que la idea em voltava pel cap. Dissenyar samarretes gore i frikis, que només entenguessim els escaladors. Estava tip de la típica roba Prana, Black Diamond, North Face o Trango, sense cap mena de gràcia i caríssima. Em venien al cap els dissenys de les samarretes de grups de punk i metal, i de les taules de skate board de quan era petit: calaveres i sang, budells, caps trencats, tatuatges!!! Escalar és un esport agressiu, de risc, però en canvi l'estètica i els dissenys que es produeixen tenen més a veure amb el hippie-muntanyerisme, i jo no toco la flauta. A mi em mola la tralla, el punk i el hardcore, els tatuatges, el gore... però també escalar en roca, al plafó, en bloc... l'adrenalina, l'obsessió, el dolor i crec que som uns quants els que veiem l'escalada d'aquesta manera. Els meus dissenys venen d'aquí i de les ganes de compartir-ho amb la resta de freaks a qui us mola escalar tant o més que a mi.

El dibuix que penjo avui és molt important per a mi, perquè és l'origen de tot, i el que de fet dona el nom a la marca. Parabolt the world.


esp

Hacía tiempo que me rondaba la cabeza; diseñar camisetas gore y frikis que sólo los escaladores entendiéramos. Estaba harto de la típica ropa Prana, Black Diamond o Trango, sin ningún tipo de gracia y carísima; me venian a la cabeza las camisetas de grupos de punk y metal que tanto me gustaban, y sobretodo los diseños en las tablas de skate de cuando era pequeño: calaveras, sangre y intestinos, tatuajes, cabezas reventadas!!! La escalada es un deporte agresivo, de riesgo; en cambio, los diseños que se producen tienen mas que ver con el hippie-montañerismo, y yo no toco la flauta. A mi me mola la tralla, el punk y el hardcore, los tatuajes, pero también escalar en roca, en el plafón, en bloque, el psicobloc...la adrenalina, la obsesión, el miedo, el dolor; y creo que somos unos cuantos los que vemos la escalada de esta manera. Mis diseños vienen de aquí y de las ganas de compartirlo con el resto de freaks a los que os gusta este deporte tanto o mas que a mi.

El dibujo que cuelgo hoy es muy importante para mi, el origen de todo y el que de hecho da nombre a la marca. Parabolt the world.