PARABOLTHEWORLD

Paraboltheworld dissenya samarretes per escaladors, buscant allunyar-se de la roba tècnica i cara que es pot trobar a les botigues especialitzades. Els dissenys són la base del producte. El punk, el metal i el gore són les nostres fonts d'inspiració


Paraboltheworld diseña camisetas para escaladores, buscando alejarse de la ropa técnica y cara que se encuentra en las tiendas especializadas. Los diseños son la base del producto. El punk, el metal y el gore són nuestras fuentes de inspiración.

COMANDES/ PEDIDOS : paraboltheworld@gmail.com
Indiqueu model i talla. En menys d'una setmana les teniu a casa!!
El pagament es fa contrareembolsament ( 7'5 euros despeses d'enviament )
Indicad modelo y talla. en menos de una semana las tenéis en casa!!
Pago contrareembolso ( 7,5 euros gastos de envío )

martes, 31 de agosto de 2010

NOVETATS, NOVEDADES, NEWS!!


Amb la fi de l'estiu, PARABOLTHEWORLD es posa les piles de cara al fred. Nous dissenys i nous productes estan al caure: Dessuadores, jaquetes, samarretes sense mànigues i de tirants per a noia... no perdeu de vista el blog!!

Se acaba el verano i PARABOLTHEWORLD se pone las pilas de cara al frio. Nuevos diseños y nuevos productos estan al caer: Sudaderas, chaquetas, camisetas sin mangas y de tirantes para chica... no perdáis de vista el blog!!

viernes, 13 de agosto de 2010

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitzarà el proper dissabte 4 de setembre el Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat de la FEEC. La competició també serà puntuable per la Copa Catalana (3a i última prova) i per tant decidirà també els guanyadors absoluts.

L'esdeveniment, que se celebrarà al magnífic rocòdrom Josep Barberà de la ciutat vallesana, comptarà amb la presència dels millors escaladors de casa nostra.

La data escollida, el 4 de setembre, coincideix amb una pausa al calendari d’escalada internacional, la qual cosa permetrà que els grans escaladors a nivell nacional puguin apropar-se a competir a Sant Cugat.

Escaladors de la talla de Ramonet, Edua Marín, Marco Jubes o Víctor Esteller i seran presents. A més de l'actual campiona d'Espanya, Helena Aleman en la categoria femenina.

jueves, 5 de agosto de 2010

Fotos dels dissenys disponibles




Avui m'he adonat que tenia per l'ordinador fotos de les samarretes i que al blog no n'havia penjat cap. Suposo que per qui les vol comprar no és el mateix veure un dibuix que una foto, així que aquí les teniu.

Hoy me he dado cuenta de que en el blog no habia colgado ninguna foto de las camisetas y que para los que las compraís no es lo mismo ver un dibujo que una imagen real, aí que aquí las tenéis.

Here you have the pictures of my first three designs. I hadn't upload any so I think is much better if you can see them as they are instead of a drawing.

lunes, 2 de agosto de 2010


COMPETICIÓ DE PSICOBLOC LA BISBAL

El proper 14 d'agost a la Piscina Municipal de la Bisbal del Penedès tindrà lloc una competició de "Psicobloc", on en comptes de caure a l'aigua del mar, en aquest cas els participants es remullaran a la piscina. Una molt bona manera d'aiguantar la xafogor de l'estiu i seguir escalant. Si la crisi no us ha permès marxar enlloc o encara estareu aquí per aquestes dates ja sabeu!!!